Eerste beelden Flikken Rotterdam 2 bloedstollend spannend

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van de populaire crimiserie Flikken Rotterdam is nu echt begonnen. Over een kleine twee weken, op vrijdag 15 september om 20.30 uur, is de eerste aflevering van het tweede seizoen te zien op NPO1. Fans die niet kunnen wachten, krijgen in een door de AVROTROS gepubliceerde trailer alvast een spannend voorproefje.

Acteurs Cees Geel (Stan), Huub Stapel (Hein), Mark van Eeuwen (Dries), Maartje Wetering (Esther) en Maryam Hassouni (Lieve) kruipen in het tweede seizoen opnieuw in de huid van een Rotterdams politieteam.

Flikken Rotterdam is het Rotterdamse broertje van Flikken Maastricht. Het eerste seizoen van de succesvolle reeks trok per aflevering bijna twee miljoen kijkers. De opnames voor het tweede seizoen zijn nog in volle gang. De acteurs en figuranten doken onder meer op bij het Rotterdamse Noordplein en in de Tarwewijk.

Ook morgen zijn er nog opnames, blijkt uit een oproep van castingbureau Multa Casting. Het bedrijf zoekt figuranten, jongens van 13 en 14 jaar oud, voor opnames morgen.Privacy Voorkeuren

Necessary

Advertising

Analytics

Other